برنج کامفیروز به مقادیر متفاوتی آب و زمان پخت نیاز دارند

در طی فرآیند پخت و پز نرم می شود. انواع برنج چمپا دانه بلند تمایل به تولید دانه های کرکی جدا شده پس از پخت دارند، در حالی که دانه های کوتاه یا متوسط چسبنده می شوند.
بسازید
دستورالعمل های بسته را دنبال کنید زیرا انواع مختلف برنج به مقادیر متفاوتی آب و زمان پخت نیاز دارند. به طور کلی برای پخت برنج از نسبت 2:1 یا 2 فنجان آب به ازای هر 1 فنجان برنج کامفیروز استفاده کنید.

آب را در یک قابلمه به جوش بیاورید. برنج را اضافه کرده و در آب هم بزنید.

درب قابلمه را بگذارید و حرارت را به متوسط کم کنید. برای برنج سفید حدود 20 دقیقه و برای برنج قهوه ای و سایر گونه های کم فرآوری شده 40-45 دقیقه بجوشانید.

از روی حرارت بردارید و به مدت 5 تا 10 دقیقه در قابلمه درب دار اجازه دهید تا دم بکشد. برنج را با چنگال کرک کنید تا دانه ها جدا شوند.

برنج
برای طعم بیشتر، در حین پخت به جای آب از برنج کامفیروزی یا سبزیجات استفاده کنید یا ادویه جات را به آب آشپزی اضافه کنید.

اگر از سبزی‌های تازه خرد شده مانند جعفری، شوید یا پیازچه خرد شده استفاده می‌کنید، پس از برداشتن برنج پخته شده از روی حرارت اما همچنان در قابلمه در حال دم کشیدن است، آن‌ها را به آرامی در داخل برنج پخته هم بزنید.

روش های آسان برای استفاده از برنج پخته یا باقی مانده برنج:
سبزیجات خرد شده و گوشت پخته شده یا توفو را در تابه تفت دهید، سپس برنج پخته شده را اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید.
با ریختن یک فنجان برنج پخته شده در سوپ، حجم آن را به سوپ اضافه کنید.
یک مشت برنج پخته شده را به سالاد اضافه کنید.
برای یک کاسه برنج گیاهی آسان، یک فنجان برنج پخته شده، ½ فنجان لوبیا پخته شده، ½ فنجان سالسا و یک مشت سبزی را با هم مخلوط کنید.
برنج مدیترانه ای در تابه با گوجه فرنگی و برنج کامفیروزی چیست که در بین مردم آنقدر محبوب شده است.

  • منابع:
    1. The Nutrition Source
  • تبلیغات: 
  1. نشستن روی نیمکت برای رشد جنین
  2. تاثیر رژلب در روابط اجتماعی زنان
  3. اولین پیشرفت در پرورش میگو چگونه بود؟
  4. ساخت پنجره مدارس به چه صورت است؟