راه های زیادی برای خوردن سیب گلاب در بازار علاوه بر خام وجود دارد، از جمله:
سس سیب خرد شده در سالاد کامل پخته شده پای، شیرینی و کیک کاری و چاتنی برش های خشک شده، اسموتی ها، آب میوه ها.
ترجیحات متفاوت است، اما بسیاری از مردم سیب تارت و تند را برای تهیه سس سیب یا پای سیب ترجیح می دهند. برای جلوگیری از افزودن شکر، سعی کنید سیبهای تارت را با سیبهای شیرین در آشپزی ترکیب کنید یا برای مقابله با تندی، ادویه اضافه کنید.
خوردن سیب در اکثر افراد بعید است که عوارض جانبی جدی ایجاد کند، اما برخی ممکن است نیاز به مراقبت داشته باشند.
بخش های زیر برخی از خطرات بالقوه خوردن سیب را فهرست می کند. دانه های سیب حاوی سیانید هستند. بعید است که بلعیدن دانه های کامل آسیبی به همراه داشته باشد، اما جویدن و بلعیدن بسیاری از دانه های سیب می تواند خطرناک باشد.
درباره دانه های سیب و سموم بیشتر بدانید. برخی از افراد ممکن است پس از خوردن سیب واکنش آلرژیک داشته باشند. هر کسی که دچار کهیر، تورم یا مشکل در تنفس است باید فورا به دنبال مراقبت های پزشکی باشد.
اگر این علائم به آنافیلاکسی تبدیل شود، می تواند تهدید کننده زندگی شود.
در گذشته، این باور عمومی وجود داشت که خوردن یک سیب می تواند به از بین بردن پلاک از روی دندان کمک کند. با این حال، مطالعات شواهد قوی در این مورد پیدا نکرده اند. مسواک زدن منظم دندان ها این تاثیر را بیشتر می کند.
علاوه بر این، محتوای اسیدی سیب ممکن است به ایجاد پلاک کمک کند. به افراد توصیه می شود بعد از خوردن سیب دهان خود را با آب بشویند یا دندان های خود را مسواک بزنند.
کودکان خردسال و بزرگسالان مسن که در بلع مشکل دارند ممکن است در معرض خطر خفگی تکه های خام سیب باشند. مصرف سس سیب شیرین نشده یا سایر اشکال سیب پخته ممکن است گزینه بهتری باشد.
پوست سیب حاوی مواد مغذی مفیدی مانند فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است. در صورت امکان، مردم باید پوست خوراکی میوهها، از جمله سیب، گلابی و هلو را مصرف کنند تا از تمام مواد مغذی موجود در کل میوه استفاده کنند. پوست کندن سیب باعث کاهش فیبر و مواد مغذی کلی میوه می شود.
در حقیقت، تحقیقات منبع معتبر نشان داده است که اگرچه پوست و گوشت سیب بسیار مغذی هستند، اما پوست حاوی آنتی اکسیدان های خاصی است که گوشت آن فاقد آن است.
بنابراین، برای اینکه بیشترین بهره را از سیب ببرید، پوست آن را بخورید. با این حال، مطمئن شوید که سیب را به درستی قبل از مصرف بشویید تا احتمال ورود آلاینده هایی مانند آفت کش ها را کاهش دهید.