فندق بدون پوست مواد غذایی ضد التهابی و کاهش چربی خون است که بعد از گردو دومین منبع غنی از MUFA است.
دی رنزو و همکاران تأثیر تیمار کره فندق بر بدن و پاسخ ژنومی ژنهای مسئول استرس اکسیداتیو و التهاب را مورد مطالعه قرار دادند.
آرد فندق می تواند با موفقیت جایگزین آرد گندم شود زیرا کربوهیدرات کمی دارد و سرشار از پروتئین و فیبر غذایی است.
رایج ترین دستور العمل های کاربردی مبتنی بر آرد فندق شامل بیسکویت ها، کلوچه ها و کلوچه ها است که در آن بخش آرد گندم را می توان به نسبت های مختلف با آرد فندق جایگزین کرد.
خواص عملکردی و ویژگی های رئولوژیکی پروتئین آرد فندق بدون چربی تولید شده از آرد فندق بدون چربی [24] استفاده از آن را توصیه می کند.
آرد فندق بدون چربی و کیک فندق بدون چربی به ترتیب در فرمولاسیون های غذایی مختلف مانند همبرگر [25]، بستنی [26] و نان [27] گنجانده شدند. فندق در دسته ماتریس های غذایی کاربردی قرار می گیرد. مصرف آنها به طور فزاینده ای توسط متخصصان تغذیه برای رفع کمبودهای مختلف توصیه می شود.
با در نظر گرفتن مفهوم اقتصاد دایره ای و ارتقای پایداری و منابع جایگزین، بهره برداری از فندق به عنوان ماتریس های عملکردی ممکن در غذا یک رویکرد موضعی با اثرات مثبت اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی است.
در این زمینه، هدف از این مطالعه تعیین ترکیب شیمیایی فندق از جمعیتهای محلی، خود به خود در شهرستان تیمیش و پارکهای تیمیشوآرا، رومانی به منظور معرفی آنها به عنوان یک ماتریس غذایی پایدار بود. علاوه بر این، یک راه حل نوآورانه برای مهار پتانسیل تغذیه ای و عملکردی فندق به عنوان آرد در یک محصول نوع بیسکویت پیشنهاد شد.
2. مواد و روشهادر سراسر جهان، مصرف فندق در حال افزایش است، به طوری که افراد بیشتری از آن در رژیم غذایی روزانه خود استفاده می کنند. همانطور که مصرف کنندگان به طور فزاینده ای به ترکیب مواد غذایی علاقه مند شده اند.
تقاضای جهانی برای منابع پروتئینی غیر گوشتی با محتوای متعادل اسیدهای آمینه نیز افزایش یافته است.
به دلیل ارزش غذایی بالا و محتوای غنی از ویتامین های گروه B (B1، B2، B3، B5)، نیکوتین آمید و به ویژه ویتامین E (توکوفرول)، چربی ها، پروتئین، کربوهیدرات ها، مواد معدنی، فیبر غذایی و آنتی اکسیدان های فنلی، مصرف فندق با کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب، تصلب شرایین و برخی از انواع سرطان مرتبط است.